fbpx

جلسة افتراضية لإعداد الطلاب للعودة إلى المسار الصحيح قبل الامتحانات

Sinai University > Physical > جلسة افتراضية لإعداد الطلاب للعودة إلى المسار الصحيح قبل الامتحانات

جلسة افتراضية لإعداد الطلاب للعودة إلى المسار الصحيح قبل الامتحانات

Under the auspices of Prof. Dr. Hatem Elbolok, the University President, Prof. Dr. Hala Ezzeldeen, the dean of the faculty of physical therapy and the academic advising committee, a virtual session entitled “12 Tips to get back on track “was presented by Dr. Manal Helmy. The aim of the session was to give the students some tips to prepare themselves prior exams.

جلسة افتراضية لإعداد الطلاب للعودة إلى المسار الصحيح قبل الامتحانات

تحت رعاية الأستاذ الدكتور حاتم البلوك، رئيس الجامعة، والأستاذ الدكتور هالة عزالدين، عميد كلية العلاج الطبيعي، ولجنة الإرشاد الأكاديمي، قدمت الدكتورة منال حلمي جلسة افتراضية بعنوان “12 نصيحة للعودة إلى المسار الصحيح”، وذلك بهدف إعطاء الطلاب بعض النصائح للتحضير للامتحانات.