fbpx

المشاركة في المنتدى العالمي للتعليم العالي والبحث العلمي الطبعة الثانية

Sinai University > دورات و ورش عمل علاج طبيعي > المشاركة في المنتدى العالمي للتعليم العالي والبحث العلمي الطبعة الثانية

المشاركة في المنتدى العالمي للتعليم العالي والبحث العلمي الطبعة الثانية


From 8 to 10 Dec 2021
3 DAYS Conference

Under the auspices of Prof. Dr. Hatem Elbolok, the University President, Prof. Dr. Hala Ezzeldeen, the dean of the faculty of physical therapy a delegation from the faculty headed by Assist. Prof. Salah Eldeen Raslan and with the presence of Dr. Alaa Noureldeen Kora attended the Global Forum for Higher Education and Scientific Research in its second edition.
Sinai university was one of the conference sponsors

المشاركة في المنتدى العالمي للتعليم العالي والبحث العلمي الطبعة الثانية


من 8 إلى 10 ديسمبر 2021
3 أيام من المؤتمر
تحت رعاية الأستاذ الدكتور حاتم البلوك، رئيس الجامعة، والأستاذ الدكتور هالة عزالدين، عميد كلية العلاج الطبيعي، شارك وفد من كلية العلاج الطبيعي برئاسة المدرس المساعد صلاح الدين رسلان وبحضور الدكتور علاء نور الدين كورة في المنتدى العالمي للتعليم العالي والبحث العلمي في الطبعة الثانية. وكانت جامعة سيناء من بين رعاة المؤتمر